Nekirurško umetanje kose

Zašto kosa otpada?

Na žalost, znamo da kosa otpada kod muškaraca zbog pada hormona, ali u novije vrijeme sve češće i kod žena i to za vrijeme kemoterapije, nakon poroda, zbog stresa, bolovanja... Nekirurško umetanje kose (ili alternativna transplatacija, kako se još naziva) je apsolutno učinkovito rješenje za muškarce i žene kod različitih vrsta otpadanja kose

Umetanje kose

Umetanje nije kirurški zahvat

Alternativno umetanje nije kirurški zahvat,a nije niti klasična perika - vlasulja. Kosu naručujemo u Americi prema željenim specifikacijama klijenta (boja, gustoća, dužina...). Prethodno izrađujemo detaljan model, određujemo tonalitet željene boje, gustoće i kovrčavosti. Prema tako napravljenom modelu naši poslovni partneri iz SAD izrađuju Hairsystem i šalju nam natrag. U pravilu, kosu dobijemo kroz 1-2 mjeseca od narudžbe.

Narudžbe iz SAD

Koristimo prirodnu kosu

Izrađujemo umetak od prirodne kose koji se radi za svakog klijenta pojedinačno, te kosu oblikujemo po prethodno dogovorenim željama. Kosa je isključivo europskog stila, tako da je prirodno sjajna, podatna, ne kruti se, poslije pranja je nježna i svilenkasta. Naši stručnjaci uvijek će napraviti kosu za vas tako da teksturom i bojom odgovara vašoj izvornoj kosi.

Jedinstven i prirodan izgled

Stručna osposobljenost

Posjedujemo certifikat osposobljenosti za nekirurško umetanje kose (non surgical hair replacement) izdan od strane naših USA partnera kojim smo jedini u ovom dijelu Europe ovlašteni za alternativnu transplataciju kose.

Jedini ovlašteni u ovom dijelu Europe

Posebno odvojen prostor

U sklopu salona posjedujemo posebno odvojen i opremljen prostor za alternativnu transplataciju kose. Zbog samog psihološkog izazova te potrebe za diskrecijom, u ovako opremljenom prostoru naši klijenti su apsolutno zaštićeni od pogleda i komentara.

Diskrecija u odvojenom prostoru

© 2019 DMD. Sva parava zadržana | by Control Engineering